Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Panouri de fatade ventilate si termoizolante Vinystone
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vinylit - solutia ideala pentru reabilitarea termica a cladirilor.
Reabilitare.

Reabilitare inseamna renovare, inoire, schimbare, redobândirea calitatilor initiale, reintegrare.
Casele au nevoie de reabilitare pentru a-si redobandi calitatile initiale, pentru a-si imbunatati calitatile de confort, pentru a-si schimba aspectul arhitectural.
Este mult mai eficient sa reabilitam o cladire existenta decat sa construim una noua.

Sistemele de fatade vinylit sunt alegerea perfecta pentru atingerea acestor scopuri. Casa Dvs. va redobandi prestigiul de odinioara si in plus calitati noi nebanuite. Si asta in timp foarte scurt, fara deranj. O casa cu doua nivele se poate reabilita in maximum 10 zile. Sistemul vinylit se monteaza uscat, mecanic, indiferent de anotimp.

Economie garantata.
Fatadele vinylit confera cladirilor vechi sau noi naturalete, eficienta termica, confort deosebit, aspect placut. Perfectiune garantata 30 de ani de fabricantul german.
Perfectiune.

Producatorul sistemului de fatade ventilate Vinylit este firma germana Vinylit Fassaden GmbH. Firma are o prezenta pe piata de peste 35 de ani, Vinylit este o firma subsidiara a grupului SURTECO cu vanzari anuale de peste 400 milioane EURO si 2000 angajati. Firma a castigat increderea arhitectilor si proiecrantilor datorita calitatii constante a produselor sale. Institutul German de Tehnica Constructiilor a clasificat profilele de fatada vinyTherm in clasa B1 ca dificultate la aprindere. Profilele sunt omologate de Consiliul German de siguranta in constructii si al proiectelor. Un avantaj foarte important al sistemului vinyTherm il reprezinta absorbtia acustica foarte buna, testata de I.T.A., Asociatia pentru Inginerie Tehnica Acustica, Wiesbaden. in practica aceasta conduce la o reducere a poluarii sonice cu 50%. Avantajele fatadelor ventilate conving orice constructor, antrepenor, beneficiar. Fatadele ventilate vinylit, reprezinta garantia certificata de un producator german. Produsele sunt certificate DIN ISO 9001, iar firma s-a oferit voluntar sa fie controlata de SKZ si MFPA, Biroul German de Cercetare a Materialelor, Leipzig, si este membra a F.V.H.F. , Federatia Specialistilor din Germania pentru materiale de constructii si componente de constructii pentru fatade ventilate.
Din Gura in Gura